Vi breddar kulturen

Konsert i Spraglehall 30 juli

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Fritt Spelrum

Fritt Spelrum startade i Slottslängorna i Sölvesborg 2007, men redan 2010 flyttade vi ut till naturreservatet Spraglehall utanför Krokås. Den gången bestod scenen av byggnadsställningar, men detta var extremt arbetskrävande.

Fritt Spelrum

Två år senare byggde vi därför den första etappen av den permanenta scenen i trä.

Fritt Spelrum

Det är den här spelplatsen som gör Fritt Spelrum så unikt; berget och klipphyllan med scenen, den lilla gläntan där publiken sitter och havet alldeles bakom träden

 

Fritt Spelrum

Publiken tar med campingstolar eller en filt att sitta på och kanske sin egen picknick-korg. Platsen är intim och stämningsfull och man kan nästan ta på allas förväntningar

 

Fritt Spelrum

Konsertdagen är som vanligt den sista lördagen i juli. Vi försöker alltid ge vår publik samma fullödiga musikupplevelse som de vant sig vid på Fritt Spelrum – och på köpet bjuder Spraglehall på en svårslagen naturupplevelse.

 

Äntligen!

Efter månader och år av Covid-19 restriktioner håller vi nu på med att planera årets konsert i vårt älskade Spraglehall. Självklart presenterar vi artisterna här inom kort, men en sak kan vi redan nu lova; det blir en magisk konsert, så skriv in den i din kalender redan nu, för du vill inte missa den.

Välkommen.

Förutom att planera scenprogrammet håller vi också på med att göra en mer innehållsrik hemsida. Den ska presenteras innan konsertdagen och här kan du då förköpa biljetter till konserten. Vårt team jobbar även med nya Facebook- och Instagram-sidor för att ni lättare ska kunna hänga med i allt som händer kring Fritt Spelrum.

Bra att veta

Blank

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Spelplatsen

Eftersom Fritt Spelrum i Spraglehall är en utomhuskonsert innebär detta alltid en viss risk, med tanke på vädret. Självklart tar du med ett paraply om vädret känns tveksamt.

Scenprogrammet pågår i sex timmar så kan det bli lite tröttsamt att stå upp, så ta gärna med en filt eller campingstol. Vi har ett begränsat antal sittplatser.

Matservering

För vår matservering svarar i år Glass & Sillabåten, Sölvesborg. De serverar sillamacka och varm korv och så klart fika. Du får gärna ta med en egen picknick-korg om du vill.

Solenergi

Liksom vid vår senaste konsert 2019, samarbetar vi också denna gång med Solar Polar. Med hjälp av deras mobila teknik drivs vår scenutrustningen med solenergi.

Hitta till Fritt Spelrums parkering

  • Kör av E22 vid avfart 47.
  • Kör väg 123 mot Mjällby.
  • Vid Listermacken i Mjällby, sväng vänster och omedelbart höger, mot Hörvik.
  • Följ vägen ca 5 km och därefter, följ skyltning till parkeringen.

I den närmaste byn, Krokås, finns begränsat med utrymme att parkera. Vi måste därför reservera hamnplanen för de som har lite svårt att gå längre sträckor. Istället har vi gratis parkering vid Mjällby Åsar och det är dit våra skyltar leder dig. På köpet får du då en härlig promenad på ca 1 km genom det idylliska fiskeläget Krokås. Det tar vi inget extra för.

Ifall du vill köra till parkeringen efter GPS-koordinater så matar du in följande: 56°02’59.8″N 14°44’46.0″E.
Se även kartan här nedanför.

Stäng

Intresserad

av Kulturföreningen Fritt Spelrum?

 

Om du brinner för kultur och tycker att Fritt Spelrum tilltalar dig är du välkommen som medlem. Medlemsavgiften är 100kr/år och du blir enkelt medlem genom att betala avgiften till bg 820-1998 eller genom att swisha till 123 674 34 54. Längst ner på sidan finns även en QR-kod, om du föredrar att skanna Swish-numret.

Glöm inte att ange ditt namn på inbetalningen och att fylla i dina kontaktuppgifter nedan.

Enligt dataskyddslagen GDPR, får den här typen av uppgifter om dig samlas in och lagras endast med ditt samtycke. Vi vill använda dina uppgifter till ett register över mottagare av vårt nyhetsbrev och vi kommer aldrig att sälja eller på annat sätt göra dina uppgifter tillgängliga för tredje part utan att du är tillfrågad. Genom att använda detta formulär för att prenumerera anser vi att du givit samtycke till att dina uppgifter sparas.

Kulturföreningen
Fritt Spelrum
c/o Bengtsson
Norregatan 7
29433 Sölvesborg

frittspelrum@gmail.com
Org.nr: 802523-6004
Bg: 820-1998
Swish: 123 674 34 54 (eller skanna QR-koden).

Följ oss på Facebook

Senast uppdaterad 22/3 2022

© 2023 Kulturföreningen Fritt Spelrum