Fritt Spelrum bygger om

Sedan starten 2007 har Fritt Spelrum arrangerats av föreningen Visans Vänner i Sölvesborg. Vi har nu beslutat att skilja av Fritt Spelrum från Visans Vänner och istället bilda en ny förening, Kulturföreningen Fritt Spelrum. Vi håller på att bygga upp den nya organisationen och vill gärna träffa dig som också har en passion för kultur och som tycker detta låter spännande.

I den nya skepnaden vill vi jobba vidare på ett friare sätt med vår konsertdag i det fantastiska Spraglehall. Men vi siktar också på att bredda verksamheten för att omfatta andra former av scenkonst och kultur. Vår scen kommer att vara grundpelaren i verksamheten men vi vill inte begränsa oss till enbart spelplatsen i Spraglehall, utan vi tänker även göra kulturarrangemang på andra ställen. Vi söker därför samarbete med andra eldsjälar och föreningar. Vårt långsiktiga mål är att genomföra ett arrangemang varje kvartal.

Intresserad

av Kulturföreningen Fritt Spelrum?

 

Om du brinner för kultur och tycker att Fritt Spelrum tilltalar dig är du välkommen som medlem. Medlemsavgiften är 100kr/år och du blir enkelt medlem genom att betala avgiften till bg 820-1998 eller genom att swisha till 123 674 34 54. Längst ner på sidan finns även en QR-kod, om du föredrar att skanna Swish-numret.

Glöm inte att ange ditt namn på inbetalningen och att fylla i dina kontaktuppgifter nedan.

Konserten i Spraglehall

Redan 2010 flyttade Fritt Spelrum ut till naturreservatet Spraglehall utanför Krokås och två år senare hade vi byggt den första etappen av scenen. Det är den här spelplatsen som gör Fritt Spelrum så unikt; berget och klipphyllan med scenen, den lilla gläntan där publiken sitter och havet alldeles bakom ryggen. Publiken tar med campingstolar eller en filt att sitta på och kanske sin egen picknick-korg. Platsen är intim och stämningsfull och man kan nästan ta på allas förväntningar…

Precis som vanligt kommer årets konsert att genomföras den sista lördagen i juli. Vi strävar alltid efter att ge vår publik samma fullödiga upplevelse som de vant sig vid på Fritt Spelrum i Spraglehall. Årets scenprogram ser du här nedanför.

Enligt dataskyddslagen GDPR, får den här typen av uppgifter om dig samlas in och lagras endast med ditt samtycke. Vi ska använda dina uppgifter till ett register över mottagare av vårt nyhetsbrev och vi kommer aldrig att sälja eller på annat sätt göra dina uppgifter tillgängliga för tredje part utan att du är tillfrågad. Genom att använda detta formulär för att prenumerera anser vi att du givit samtycke till att dina uppgifter sparas.

Kulturföreningen
Fritt Spelrum
c/o Bengtsson
Norregatan 7
29433 Sölvesborg

frittspelrum@gmail.com
Org.nr: 802523-6004
Bg: 820-1998
Swish: 123 674 34 54 (eller skanna QR-koden).

Följ oss på Facebook

Senast uppdaterad 22/3 2022

© 2023 Kulturföreningen Fritt Spelrum